Rritja e efikasitetit të buxhetit të shtetit përmes zbatimit të konsultimit publik në sektorin e drejtësisë

Që prej muajit prill të këtij viti, Qendra Europiane në bashkëpunim me Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë (OSFA), ka vijuar zbatimin e nismës “Rritja e efikasitetit të buxhetit të shtetit përmes zbatimit të konsultimit publik në sektorin e drejtësisë”.
Kjo iniciativë ka qëllim sigurimin e zbatimit efektiv të ligjit për konsultimin publik me fokus buxhetin e shtetit dhe përmirësimi i financimit për sektorin e drejtësisë, në fokus organet e reja, duke nxitur pjesëmarrjen qytetare në këtë proces.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kalo te paneli