Në Korçë u zhvillua trajnimi me përfaqësues nga IEVP Korçë, juristë, punonjës socialë dhe psikologë, si dhe përfaqësues nga organizata të shoqërisë civile.
Qendra përmbylli trajnimet me OJF që punojnë me të ndaluarit, personat në shërbim prove, familjet e tyre, si dhe përfaqësues të organeve drejtuese të burgjeve, shërbimit të provës, pedagogë studentë, avokatë dhe qytetarë në komunitetet e këtyre zonave.
Ky aktivitet erdhi në kuadër të projektit “Përmirësimi i standardeve të të drejtave të njeriut në sistemin penitenciar në Shqipëri”, që Qendra Europiane dhe Shërbimi Ligjor Falas Tiranë (TLAS) janë duke zbatuar me mbështetjen financiare të BE-së.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kalo te paneli