“Integrimi drejt tregut të punës – Unë mundem!” 

QendraEuropiane  me mbështetjen e Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH – Programi Migracion për Zhvillim (PME) 🇩🇪 po zbaton projektin “Integrimi drejt tregut të punës – Unë mundem!”

Qëllimi ynë është fuqizimi i të rinjve dhe pjesëmarrja e tyre aktive në tregun e punës. 
 Workshope dhe trajnime do të zhvillohen për nxënës të ciklit 9 vjeçar dhe të mesëm në 26 qytete të vendit .

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kalo te paneli