“Integrimi drejt tregut të punës – Unë mundem!”

Gjatë muajit janar kemi zhvilluar workshope me nxënës të ciklit 9-vjeçar dhe të mesëm në qytetin e Fierit dhe Laçit.

Qëllimi i workshopeve është informimi dhe ndërgjegjësimi i të rinjve për ti thënë JO migracionit të parregullt, si dhe fuqizimi i tyre për të marrë pjesë aktivisht në tregun e punës.

Këto aktivitete vijnë në kuadër të projektit “Integrimi drejt tregut të punës – Unë mundem!”, që Qendra Europiane po zbaton me mbështetjen e Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH – Programi Migracion për Zhvillim (PME) 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kalo te paneli