Monitorimi i Këshillit të Lartë Gjyqësor

Qendra Europiane dhe KAS Rule of Law Programme South East Europe kanë monitoruar konstituimin dhe punën e Këshillit të Lartë Gjyqësor përgjatë një viti.

Në këtë video kemi sjellë disa nga gjetjet më kryesore të raportit të monitorimit.

Monitorimi i këtij institucioni kushtetues ka pasur në fokus respektimin e parimeve të pavarësisë, llogaridhënies dhe transparencës.

Video mund të aksesohet në linkun më poshtë:

https://www.facebook.com/watch/?v=268256624493891

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kalo te paneli