Njoftim për prokurim

Qendra Europiane po kërkon për një kompani Komunikimi dhe PR, për të ofruar shërbimin e prodhimit të materialeve të komunikimit, në kuadër të projektit “Rritja e efikasitetit të buxhetit të shtetit përmes zbatimit të konsultimit publik në sektorin e drejtësisë”, që Qendra po zbaton në bashkëpunim me Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë.

Më konkretisht, Qendra po kërkon për një kompani që ofron këto shërbime:

  • Dizajni dhe prodhimi i një video përmbledhëse;
  • Dizajni i posterave;
  • Infografi;
  • Boost ne rrjetet sociale;

Njoftimi për prokurim do të publikohet në faqen zyrtare të Qendrës. Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë ofertat e tyre financiare me e-mail ose postë, deri më datë 3 gusht 2020.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kalo te paneli