Platforma online ri-integrohu.al

Qendra Europiane dhe Shërbimi Ligjor Falas Tiranë (TLAS), me mbështetjen financiare të BE-së janë duke zbatuar projektin “Përmirësimi i standardeve të të drejtave të njeriut në sistemin penitenciar në Shqipëri”.

Në këtë kuadër është dizajnuar dhe ndërtuar platforma https://ri-integrohu.al/, e cila përban:
8 Module trajnimi online;
4 në formatin audio-video; dhe
4 në formatin PowerPoint.

Temat e trajtuara janë si më poshtë:
✔️ Arsimi dhe formimin profesional, aspekti kombëtar dhe ndërkombëtar;
✔️ Edukimin ligjor;
✔️ Shërbimin ligjor falas në lidhje me standardet dhe praktikat kombëtare dhe evropiane;
✔️ Të drejat për punë të të dënuarve;
✔️ Karakteristika të përgjithshme mbi lirinë fetare dhe burgimin dhe kuadrin ligjor kombëtar dhe ndërkombëtar;
✔️Të drejtat për kujdes shëndetësor për personat në kushtet e privimit të lirisë.

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kalo te paneli