“Rritja e efikasitetit të buxhetit të shtetit përmes zbatimit të konsultimit publik në sektorin e drejtësisë” 

Qendra Europiane  në bashkëpunim me Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine kanë nisur zbatimin e nismës “Rritja e efikasitetit të buxhetit të shtetit përmes zbatimit të konsultimit publik në sektorin e drejtësisë” 
 Kjo iniciativë ka qëllim sigurimin e zbatimit efektiv të ligjit për konsultimin publik  me fokus buxhetin e shtetit  dhe përmirësimi i financimit  për sektorin e drejtësisë , duke nxitur pjesëmarrjen qytetare.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kalo te paneli