TË NJIHEMI ME LIGJIN E VETINGUT

Në kuadër të projektit “Për një gjyqësor të pavarur dhe profesional: bashkëpuno dhe ti”, i cili është duke u zbatuar nga Qendra Europiane dhe Qendra ALTRI në kuadër të Koalicionit “Drejtësi për të Gjithë”, më datë 24 maj 2017, u zhvillua një intervistë televizive me qëllim informimin qytetar mbi ligjin e vetingut dhe mënyrat sesi qytetarët mund të bashkëpunojnë me organet e vetingut.

Për të ndjekur intervistën mund t`i referoheni linkut: https://www.youtube.com/watch?v=UQ9Azj_7WD4&feature=share&list=UU_fFlNKsPMwvvumsGIw2MBQ&index=2

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kalo te paneli