THIRRJE – BORDI DREJTUES I QENDRËS EUROPIANE

Njoftim

Në bazë të ligjit Nr.8788, datë 7.5.2001, “Për Organizatat Jofitimprurëse” dhe në kuadrin e një procesi sa më transparent për rinovimin e organeve drejtuese, themeluesit e Qendrës Europiane, OJF e themeluar më 14.6.1999, ftojnë të gjithë personat e interesuar për t’u bërë anëtarë të Bordit të Drejtorëve të Qendrës që deri më datë 31.01.2020 të paraqesin një CV pranë:

 Notere Eriketa Kokoli,

Regjistruar me Nipt me numër K31424134W,

Adresa: Rruga “Sami  Frashëri”, pranë Drejtorisë së Policisë, Ndërtesa 16, Hyrja 10, kati i katërt, numër 15.

Tel 0682033500, e-mail: e_kokoli@yahoo.com

Bordi themelues i Qendrës Evropiane

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kalo te paneli