THIRRJE PËR PRAKTIKANTË

Qendra Europiane është duke kërkuar praktikant/e. Programi i Praktikës ofrohet për një periudhë 3 deri në 6 mujore. Ai synon të përgatisë studentët e të rinjtë për të punuar në mënyrë profesionale, duke kontribuar në konsolidimin e shtetit të së drejtës dhe integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Europian.

Detyrat kryesore që një praktikant/e do kryejë janë si më poshtë:

– Të marrë pjesë në aktivitetet që kanë në fokus temat që lidhen drejtpërdrejt me shtetin e së drejtës dhe integrimin europian;
– Organizimi dhe pjesëmarrja në aktivitete, që zhvillohen në kuadër të zbatimit të projekteve të Qendrës;
– Shpërndarja e informacioneve ligjore, publikimeve të prodhura nga Qendra Europiane pranë grupeve të ndryshme të interesit;
– Ndërgjegjësimi i publikut mbi standardet europiane të të drejtave të njeriut;
– Të ndihmojë në mbarëvajtjen e punëve administrative të zyrës.

Kërkesat për pranimin në Programin e Praktikës:

Kandidati që dëshiron të aplikojë pranë Qendrës Europiane, për t`u përfshirë në programin e praktikës duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme:

– Duhet të jetë student i vitit të tretë bachelor ose i studimeve master ne drejtesi/shkenca sociale;
– Të kenë njohuri shumë të mira të kompjuterit në sistemet e operimit, programet bazë dhe motorët e kërkimit (Windows, Mac, MS Office, Motorë të ndryshëm kërkimi në Internet);
– Të njohë mirë gjuhën angleze dhe/ose gjuhën frënge;
– Të ketë aftësi për të punuar në grup dhe individualisht;
– Të ketë dëshirë për të punuar vullnetarisht.

Kandidatët e interesuar duhet janë të lutur të dërgojnë CV e tyre në format Europass dhe një letër motivimi në shqip ose anglisht  në adresën: info@euro-centre.eu , me subjekt “Aplikim per internship“.

Në përputhje me legjislacionin në fuqi, praktikantit gjatë periudhës së stazhit i mbulohet sigurimi shëndetësor. Në përfundim të praktikës bëhet edhe pajisja me një certifikatë dhe letër reference.

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kalo te paneli