Workshop “Sfidat e integrimit të Shqiperise ne Be”

Më 11 dhe 12 prill, Qendra Europiane, në bashkëpunim me KAS dhe organizoi dy workshop-e me qëllim informimin e gjimnazistëve për sfidat dhe detyrimet që kërkon procesi i Integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Evropian. Me anë të këtyre sesioneve informuese, synohet të arrihet një nivel kuptimi i tillë nga ana e nxënësve, që më vonë të veprojnë dhe të sillen si ura lidhëse për të transmetuar dije dhe për të rritur ndërgjegjësimin e pjesës tjetër të popullsisë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kalo te paneli