Forum mbi trafikimin e qenieve njerëzore

Në kuadër të projektit “Fuqizimi i grupeve vulnerabël për ti thënë JO trafikimit të qenieve njerëzore”, i cili po zbatohet me mbështetjen e GIZ / Projekti Rajonal për Parandalimin dhe Luftimin e Trafikimit të Qenieve Njerëzore, Qendra Europiane ka nisur një fushatë ndërgjegjësimi në Bashkinë Vau Dejës, me qëllim informimin e qytetarëve në lidhje me trafikimin e qenieve njerëzore.

Gjatë muajit nëntor është zhvilluar një forum me burra dhe gra të njësive administrative Hajmel dhe Bushat, të Bashkisë Vau Dejës. Gjatë diskutimit, qytetarët u informuan mbi fenomenin e trafikimit të qenieve njerëzore, mënyrat e rekrutimit, risqet që sjell, etj.

Gjithashtu, gjatë forumit u dha një informacion më i detajuar për mënyrën e denoncimit të trafikimit të qenieve njerëzore, linjat dhe institucionet ku duhet të drejtohemi në rast se gjendemi para një fenomeni të tillë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kalo te paneli