THIRRJE PËR APLIKIM - SHKOLLA VERORE 2020 "SFIDAT E INTEGRIMIT NË BASHKIMIN EUROPIAN"
Konkurs - Korrupsioni në objektiv
THIRRJE PËR APLIKIM – Trajnim 4 mujor “Fuqizimi i të rinjve në sektorin bujqësor”
STANDARDET EVROPIANE PËR ZGJEDHJE TË LIRA
KOMISIONI I SHOQERISE CIVILE ZHVILLOI SEANCEN DEGJIMORE PER KANDIDATET E KLGJ-SE
Moot Court ECHR - Shqipëri II
Workshop - "STANDARDET E GJYKATËS SË STRASBURGUT PËR TË DREJTËN E AZILIT"

Kreu

    AKTIVITETE

 • “Sfidat e zbatimit të reformës në drejtësi pesë vjet pas miratimit të amendamenteve kushtetuese”

  Qendra Europiane, në bashkëpunim me Fondacionin Konrad Adenauer, zyra për Shqipërinë, organizuan për të dytin vit Forumin e Nivelit të Lartë “Sfidat e zbatimit të reformës në drejtësi pesë vjet pas miratimit të amendamenteve kushtetuese”, në datat 27-29 gusht 2021. Pjesëmarrës në këtë Forum ishin përfaqësues të institucioneve të reja të drejtësisë, si: përfaqësues të

 • Fuqizimi i grupeve vulnerabël për ti thënë JO trafikimit të qenieve njerëzore

  Në kuadër të projektit “Fuqizimi i grupeve vulnerabël për ti thënë JO trafikimit të qenieve njerëzore”, i cili po zbatohet me mbështetjen e GIZ (PaCT), Qendra Europiane ka zhvilluar një numër aktivitetesh në Bashkinë Vau Dejës. Këto aktivitete kanë pasur si qëllim  mbledhjen e të dhënave cilësore dhe sasiore dhe kryerjen e një hartëzimi social

 • RTSH Shkolla, një nevojë thelbësore në kohë pandemie

  Qendra ka nisur zbatimin e iniciativës “RTSH Shkolla, një nevojë thelbësore në kohë pandemie”, e cila vjen si një iniciativë e përbashkët me UNICEF Albania dhe Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, me financim të Mbretërisë së Holandës nëpërmjet SDG Acceleration Fund. Nëpërmjet kësaj iniciative do të mbështetet realizimi i rreth 7000 videove mësimore të

   TE REJA

 • THIRRJE PËR PRAKTIKANTË

  Qendra Europiane është duke kërkuar praktikant/e. Programi i Praktikës ofrohet për një periudhë 3 deri në 6 mujore. Ai synon të përgatisë studentët e të rinjtë për të punuar në mënyrë profesionale, duke kontribuar në konsolidimin e shtetit të së drejtës dhe integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Europian. Detyrat kryesore që një praktikant/e do kryejë

 • Thirrje për prokurim – Agjenci Marketingu

  Qendra Europiane ka hapur thirrjen për Agjenci Marketingu për regjistrimin dhe editimin e një dokumentari, në kuadër të projektit “Arsimi parauniversitar në kohë pandemie” që po zhvillohet nga Qendra në bashkëpunim me World Vision Albania. Më konkretisht, Qendra është në kërkim të shërbimeve si më poshtë: – Regjistrimi audio dhe video i një dokumentari 10-15

Kalo te paneli