PARTNERË

Prej themelimit më 14 qershor 1999 në përmbushje të misionit të saj, Qendra Europiane ka bashkëpunuar me organizata ndërkombëtare, ambasada të vendeve të ndryshme, institucione shtetërore dhe universitete. Partnerët dhe bashkëpunëtorët tanë janë një mbështetje tepër e çmuar në punën e përditshme të Qendrës, pa të cilët puna jonë për të drejtat e njeriut dhe integrimin evropian do të ishte e pamundur.

Organizata Ndërkombëtare dhe Ambasada:

Këshilli i Evropës

Delegacioni i Komisionit Evropian në Shqipëri

USAID

Ambasada e Mbretërisë së Holandës

Prezenca e OSBE-së në Shqipëri

Ambasada Britanike në Shqipëri

Qendra AIRE

Banka Botërore

AECID

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë

Civil Rights Defenders Albania

Fondacioni Konrad Adenauer Shqipëri

Fondacioni Konrad Adenauer, Programi i Shtetit të së Drejtës për Evropën Juglindore

Këshilli Britanik në Shqipëri

Article 19

GIZ Albania

Save the Children

CFLI 

Terre des hommes

Partnerë strategjikë:

Gjykata Kushtetuese

Gjykata e Lartë

Këshilli i Lartë i Drejtësisë

Gjykata e Apelit Tiranë

Ministria e Drejtësisë

Ministria e Integrimit Evropian

Avokati i Popullit 

Unioni i Gjyqtarëve të Shqipërisë

Shkolla e Magjistraturës e Republikës së Shqipërisë

Instituti Gjyqësor i Kosovës

Universitete: 

Kolegji i Evropës në Bryzh

Fondacioni Madariaga

Fakulteti i Drejtësisë – Universiteti i Tiranës

Universiteti Europian i Tiranës

Universiteti Marin Barleti

Universiteti Luarasi

Universiteti i New York-ut në Tiranë

Universiteti Hëna e Plotë- Bedër

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi”

Universiteti i Korçës “Fan S. Noli”

Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”

Universieti i Durrësit “Aleksandër Moisiu”

Bashkëpunëtorë të tjerë:

Prodos Consulting

Tranzit

Banka Credins

Fondacioni ABC

 

 

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Kalo te paneli